Nieuwe Adverteerders

Elke maand weten nieuwe adverteerders TV te vinden om hiermee een groot bereik te realiseren in een premium umfeld. Zien adverteren doet adverteren. Zien adverteren kan ook inspireren. Om deze reden bieden wij naast ons bekende commercial prikbord elke maand een overzicht van nieuwe TV-adverteerders. Dat doen wij niet alleen, maar in samenwerking met onderzoeksbureau Nielsen.

Februari 2024

Filipinos Koekjes

Filipinos Koekjes van Adam Foods zijn krokante koekjes met echte chocola. Vanaf nu ook op TV met commercials in de blokken van onder andere RTL, Talpa Network en Paramount.

Februari 2024

Centraal Museum Utrecht

Het Centraal Museum Utrecht waar de bezoeker Kunst, design, mode en geschiedenis vindt, adverteert in de commercialblokken van de regionale omroepen en NPO1 en NPO2.

Februari 2024

Medipoint | Medux Utrecht

Medipoint is de grootste aanbieder van zorghulpmiddelen in Nederland en adverteren nu ook op TV. In februari met een mooie commercial voor een rollartor op de zenders van de regionale omroepen en de NPO.

Februari 2024

Phatfour

Phatfour E-Bikes is vanaf februari op TV te zien met hun fatbikes van Nederlandse makelij. Je ziet de Phatfour voorbij rijden op BBC First en de zenders van Talpa Network.

Februari 2024

Profijt Meubel

Profijt Meubel is vanaf nu ook te zien op TV. Op de zenders van RTL, Talpa Network en Paramount zie je de meubelgigant met verschillende trends voor een lage prijs.