Nieuwe Adverteerders

Elke maand weten nieuwe adverteerders TV te vinden om hiermee een groot bereik te realiseren in een premium umfeld. Zien adverteren doet adverteren. Zien adverteren kan ook inspireren. Om deze reden bieden wij naast ons bekende commercial prikbord elke maand een overzicht van nieuwe TV-adverteerders. Dat doen wij niet alleen, maar in samenwerking met onderzoeksbureau Nielsen.

Maart 2024

Hutch Games

Hutchs Games is vanaf maart te zien op TV met commercials voor de game F1-Clash. Je ziet het racespel in de blokken van ESPN, Ziggo Sport, Eurosport en RTL 7.

Maart 2024

Buycycle

Op deze marktplaats voor tweedehands fietsen koop en verkoop je gebruikte racefietsen, gravelbikes & mountainbikes. Sinds maart 2024 te zien met commercials op Eurosport.

Maart 2024

Stichting Overleven met Alvleesklierkanker

Stichting Overleven met Alvleesklierkanker heeft als doel de bewustwording van alvleesklierkanker te vergroten en geld in te zamelen voor onderzoek naar nieuwe behandelmethoden. De bekendste actie van de Stichting is Support Casper en is daarmee te zien op de zenders NPO 1 en NPO 2.

Maart 2024

Offlimits

Offlimits is er voor de ondersteuning van mensen die te maken hebben (gehad) met online grensoverschrijdend gedrag en misbruik, in het bijzonder seksueel (kinder-)misbruik en uitbuiting. De commercial is te zien is op NPO 1, NPO 2 & NPO 3.

Maart 2024

Holland Financial Network

Holland Financial Network (“HFN”) versterkt Finance professionals en in de commercial die in maart van start ging op RTL 7, laten zij weten klaar te staan om je te helpen bij de invulling van diverse financiële rollen binnen je organisatie.