Commercial Prikbord

Creativiteit en inspiratie zijn bij de strategische ontwikkeling van een campagne onlosmakelijk met elkaar verbonden. Doe inspiratie op bij het Commercial Prikbord dat innovatieve en opvallende commercials uit binnen- en buitenland bevat.

 

Het Commercial Prikbord wordt wekelijks aangevuld met nieuwe en innovatieve commercials. In samenwerking met Commercialreview.nl worden de Nederlandse commercials geselecteerd. Commercialreview.nl is het platform waarop bedrijven commercials gedegen, efficiënt, transparant en voordelig kunnen (pre-)testen. Dit wordt gedaan door de onderzoeken online op het platform uit te voeren, waarbij een specifieke doelgroep gekozen kan worden. Reviewers sparen commercialcoins die ingewisseld kunnen worden tegen waardebonnen.

 

Makkelijk zoeken op 30 verschillende thema’s
De database bevat in totaal meer dan 300 van de meest inspirerende commercials van de aflopen jaren en dient als inspiratiebron voor reclamemakers. De commercials in de database zijn onderverdeeld in 30 thema’s: van ‘Animatie’, ‘Jongeren’ en ‘Inhaker’ tot ‘Zorg’ en ‘Sport.’ De thema’s geven de mogelijkheid TV-commercials te bekijken die gegroepeerd zijn op onderwerp, zonder dat daarbij het merk of de organisatie centraal staat. Daarnaast kan binnen de database ook gezocht worden op eigen zoektermen.

Participanten

Participanten - Talpa TV
Participanten - ORN

Commercial prikbord

Commercial Prikbord

Screenforce Europe