Nieuws

Event

Vacature

TIP Tool

14/06/22
9
- 12 september
IBC 2022

Van 9-12 september 2022 is de International Broadcasting Convention, ’s werelds meest invloedrijke media, entertainment & technologie show aanwezig in RAI Amsterdam. IBC biedt onderdak aan 50.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte, 1.700 exposanten en meer dan 55.000 aanwezigen. IBC trekt besluitvormers en beïnvloeders van over de hele wereld aan, waaronder kopers van media en broadcasting technologie, eindgebruikers, innovators, overheid en pers.

Belangrijkste redenen om aanwezig te zijn: 

  • Ontdek baanbrekende innovatie – Bekijk de nieuwste, baanbrekende producten en diensten van toonaangevende merken tot de snelstgroeiende start-ups.
  • Bouw krachtige nieuwe verbindingen – Netwerk met de belangrijkste besluitvormers en alle mensen die u kunnen helpen succesvol te zijn. Het is waar de industrie samenkomt om zaken te doen.
  • Ontmoet de meest invloedrijke geesten – Krijg toegang tot de tweedaagse conferentie op hoog niveau met keynotes uit de branche, paneldiscussies en technische paperpresentaties.
  • Een bron aan inspiratie – Ontdek twee theaters op de beursvloer met technische masterclasses plus een breder programma van industrie-briefings, discussies, evenementen en 8 nieuwe baanbrekende Accelerator Innovation Projects.
  • Herenigen en nieuwe energie opdoen – Neem wat tijd weg van de beursvloer om te socializen met uw IBC-gemeenschap. Kijk uit voor de terugkeer van het populaire IBC Beach en Pub.
  • Door de branche voor de branche – Ontmoet vertegenwoordigers van alle eigenaren van IBC, leer over al hun nieuwste initiatieven, neem deel aan exclusieve inhoudssessies en raak betrokken bij uw branche.

Programma

Het evenement bestaat uit veel verschillende sessies, presentaties en netwerk mogelijkheden. Bekijk het volledige programma hier.

Print Friendly, PDF & Email

Vergelijkbare artikelen

Meer events

Meer vacatures

Andere Release Notes

Projectcoördinator

Heb je oog voor zowel hoofdlijnen als details? Ben je oplossingsgericht en ga je geen

PR Manager

Paramount Global (NASDAQ: PARA, PARAA) is a leading global media and entertainment company that creates

(Junior) Digital Campaign Manager

Talpa Media Solutions is de verkooporganisatie voor vier Nederlandse commerciële televisiezenders SBS6, Net5, Veronica, SBS9

6 september

Cross Media Café: Nieuwsvoorziening van de Toekomst

Op dinsdag 6 september organiseren we in samenwerking met Beeld & Geluid weer een gloednieuw

15 september

Ster Focus

Tijdens Ster Focus blikken we op donderdag 15 september tijdens een online sessie van 12.00

20 -
21 september

Marketing Insights Event (MIE)

Op 20 & 21 september 2022 vindt de 20ste editie plaats van Nederlands grootste Marketing

Release note 30/01/2020 – API

TIP is uitgebreid met een interface (API) waarmee adverteerders en bureaus hun TV-campagnes direct en