Nieuws

Event

Vacature

TIP Tool

27/07/21
Release note 27/07/2021 – GRP module

TIP is het gezamenlijke TV-inkoop platform van Ster, Talpa Network, Ad Alliance of ORN. Het gebruik van TIP wordt door Screenforce kosteloos aangeboden aan bureaus en adverteerders die rechtstreeks inkopen. TIP is nu uitgebreid met een nieuwe functionaliteit, de GRP module. Met de uitbreiding is het mogelijk om campagneresultaten op een van de 32 SKO analyse doelgroepen te bekijken. Op die manier krijgt de inkoper eenvoudig inzicht in de campagneresultaten op andere doelgroepen.

Vanaf 27 juli is het mogelijk om in TIP naast GRP’s van de inkoopdoelgroep ook de GRP’s van andere doelgroepen te bekijken. In TIP kun je een van de 32 SKO analyse doelgroepen selecteren. In het campagneoverzicht wordt dan een extra kolom met de gekozen SKO analyse doelgroep toegevoegd. TIP toont per pakket hoeveel GRP’s er behaald zijn op de geselecteerde SKO analyse doelgroep. Gebruikers kunnen zo hun campagnes over de verschillende exploitanten in één keer evalueren over dezelfde doelgroep.

Screenforce Directeur Michel van der Voort over de nieuwe TIP-ontwikkeling: “Na de introductie van het hernieuwde TIP in 2019 zijn we door blijven ontwikkelen op het platform. We zien dat de TV-markt verrijkt wordt met veel nieuwe adverteerders en ook veel nieuwe communicatie- en mediabureaus. Voor hen zijn gratis inkoopplatforms als het Ster Klantportal en TIP een goed middel om hun TV-campagnes mee in te kopen en te monitoren en om hun TV-commercials mee aan te leveren. Dat blijkt uit het aantal gebruikers dat nog elke maand stijgt. Inmiddels zitten wij op een totaal 220 gebruikers van TIP.

Print Friendly, PDF & Email

Vergelijkbare artikelen

Meer events

Meer vacatures

Andere Release Notes

Marketing Communicatie Expert

Screenforce is de Nederlandse TV-marketingorganisatie. Haar doel is om adverteerders en mediabureaus te helpen om

Teammanager data & insights

Ster zoekt een ondernemende, resultaatgerichte en inspirerende teammanager data & insights. Met jouw managementervaring weet

Eindregisseur / Playout Operator

SBS6, NET5, Veronica, SBS9 en TV538 zijn dé vijf TV-kanalen van Talpa Network. Als Eindregisseur

3 -
9 oktober

Dutch Media Week

Van 3 tot en met 9 oktober laat Dutch Media Week de ontwikkeling zien van

6 oktober

Festival of Marketing 2022

Introducing Marketing Week’s Festival of Marketing, taking place in-person, on 06 October 2022 at a

6 oktober

Grand Prix Content Marketing

De Grand Prix Content Marketing is na twee jaren vol coronaleed terug, met een nieuwe

Release note 30/01/2020 – API

TIP is uitgebreid met een interface (API) waarmee adverteerders en bureaus hun TV-campagnes direct en