Nieuws

Event

Vacature

TIP Tool

13/08/18
IBC 2018: ‘s werelds grootste media, entertainment en technologie show

Van 14 tot en met 18 september vindt ‘s werelds grootste media, entertainment en technologie show plaats in RAI Amsterdam: de International Broadcasting Convention (IBC 2018). De IBC is bedoeld voor professionals die betrokken zijn bij het creëren, beheren en leveren van video en advertising content en bestaat uit een conferentie én beurs. Door het grootse aanbod van meer dan 400 internationale sprekers en 1.700 exposanten is de IBC met recht dé broadcastshow van Europa op het gebied van TV en ook online video. Elk jaar komen hier meer dan 57.000 bezoekers uit meer dan 170 landen op af.

IBC Exhibition – Where people connect and ideas emerge
14-18 september
De beurs brengt toonaangevende vernieuwers uit de hele industrie samen. De beurs biedt plaats aan meer dan 1.700 exposanten, verdeeld over vijftien hallen. Het is de perfecte gelegenheid om te netwerken en relaties op te bouwen en voor het ontdekken en bespreken van de vele verschillende uitdagingen en kansen voor de media-, technologie- en entertainmentindustrie.

IBC Conference – Shaping the future together
13-17 september
De IBC conferentie is een wereldwijd podium voor discussie en debat over de vele verschillende uitdagingen voor de elektronische media en entertainmentindustrie. Met meer dan 400 sprekers uit de hele wereld – verdeeld over vijf dagen – biedt de IBC toegang tot unieke inhoud die de hele mediawaardeketen omvat.

Wil jij de IBC bezoeken?
Schrijf je in vóór 17 augustus en ontvang de toegangspas voor de IBC Exhibition gratis. Met deze pas heb je toegang tot alle vijftien IBC beurshallen. Wil jij ook toegang tot de IBC Conference? De early bird korting voor deze pas loopt tot 17 augustus.

Speeddaten met internationale start-ups en scale-ups
Op de laatste dag van de IBC kunnen mediabedrijven ‘speeddaten’ met internationale startups en scale-ups, een nieuw initiatief van MediaMatters. In één ochtend leer je een groep van 15-20 spraakmakende startups kennen tijdens pitches en speeddates.

Over de IBC 2018
IBC 2018 vindt plaats van 14 tot 18 september 2018 in de RAI Amsterdam. Kijk voor meer informatie over het event op https://show.ibc.org/.

Print Friendly, PDF & Email

Vergelijkbare artikelen

Meer events

Meer vacatures

Andere Release Notes

Manager Regulatory Compliance Discovery

Discovery is een begrip in de media-entertainmentindustrie. Vanuit onze Amsterdamse vestiging werken we met passie

Data Analist

Binnen het Data & Strategy team houden we ons onder andere bezig met het leveren

Commercial Traffic & AVS Specialist

Commercial traffic & AVS vormt samen met Campaign Planning het Sales Operations team. En sámen

16 maart

TV Jaarrapport 2022 | Screenforce

Donderdag 16 maart presenteert Screenforce het TV Jaarrapport van 2022. Met hoeveel procent is de

23 maart

TV Masters | Screenforce

Speciaal voor startende mediaprofessionals aan adverteerders- of bureaukant organiseert Screenforce voor de derde keer TV Masters.

25 april

The Future of Brands conferentie – 25 en 26 april

Vlak voor de feestdagen zijn de thema’s bekend gemaakt van de The Future of Brands

Release note 30/01/2020 – API

TIP is uitgebreid met een interface (API) waarmee adverteerders en bureaus hun TV-campagnes direct en