Nieuws

Event

Vacature

TIP Tool

13/08/18
IBC 2018: ‘s werelds grootste media, entertainment en technologie show

Van 14 tot en met 18 september vindt ‘s werelds grootste media, entertainment en technologie show plaats in RAI Amsterdam: de International Broadcasting Convention (IBC 2018). De IBC is bedoeld voor professionals die betrokken zijn bij het creëren, beheren en leveren van video en advertising content en bestaat uit een conferentie én beurs. Door het grootse aanbod van meer dan 400 internationale sprekers en 1.700 exposanten is de IBC met recht dé broadcastshow van Europa op het gebied van TV en ook online video. Elk jaar komen hier meer dan 57.000 bezoekers uit meer dan 170 landen op af.

IBC Exhibition – Where people connect and ideas emerge
14-18 september
De beurs brengt toonaangevende vernieuwers uit de hele industrie samen. De beurs biedt plaats aan meer dan 1.700 exposanten, verdeeld over vijftien hallen. Het is de perfecte gelegenheid om te netwerken en relaties op te bouwen en voor het ontdekken en bespreken van de vele verschillende uitdagingen en kansen voor de media-, technologie- en entertainmentindustrie.

IBC Conference – Shaping the future together
13-17 september
De IBC conferentie is een wereldwijd podium voor discussie en debat over de vele verschillende uitdagingen voor de elektronische media en entertainmentindustrie. Met meer dan 400 sprekers uit de hele wereld – verdeeld over vijf dagen – biedt de IBC toegang tot unieke inhoud die de hele mediawaardeketen omvat.

Wil jij de IBC bezoeken?
Schrijf je in vóór 17 augustus en ontvang de toegangspas voor de IBC Exhibition gratis. Met deze pas heb je toegang tot alle vijftien IBC beurshallen. Wil jij ook toegang tot de IBC Conference? De early bird korting voor deze pas loopt tot 17 augustus.

Speeddaten met internationale start-ups en scale-ups
Op de laatste dag van de IBC kunnen mediabedrijven ‘speeddaten’ met internationale startups en scale-ups, een nieuw initiatief van MediaMatters. In één ochtend leer je een groep van 15-20 spraakmakende startups kennen tijdens pitches en speeddates.

Over de IBC 2018
IBC 2018 vindt plaats van 14 tot 18 september 2018 in de RAI Amsterdam. Kijk voor meer informatie over het event op https://show.ibc.org/.

Print Friendly, PDF & Email

Vergelijkbare artikelen

Meer events

Meer vacatures

Andere Release Notes

Projectcoördinator

Heb je oog voor zowel hoofdlijnen als details? Ben je oplossingsgericht en ga je geen

PR Manager

Paramount Global (NASDAQ: PARA, PARAA) is a leading global media and entertainment company that creates

(Junior) Digital Campaign Manager

Talpa Media Solutions is de verkooporganisatie voor vier Nederlandse commerciële televisiezenders SBS6, Net5, Veronica, SBS9

6 september

Cross Media Café: Nieuwsvoorziening van de Toekomst

Op dinsdag 6 september organiseren we in samenwerking met Beeld & Geluid weer een gloednieuw

12 september

‘Best of IBC-tour’ 2022

Van 9 tot en met 12 september vindt in RAI Amsterdam de International Broadcast Convention

9 -
12 september

IBC 2022

Van 9-12 september 2022 is de International Broadcasting Convention, ’s werelds meest invloedrijke media, entertainment

Release note 30/01/2020 – API

TIP is uitgebreid met een interface (API) waarmee adverteerders en bureaus hun TV-campagnes direct en