Nieuws

Event

Vacature

TIP Tool

17/12/19
Nieuw TIP applicatie voor bekijken TV-campagnes

Op dinsdag 17 december heeft Screenforce een nieuwe TIP applicatie gelanceerd. TIP staat voor TV Informatie Punt en wordt door Screenforce kosteloos aangeboden aan reclamebureaus, mediabureaus en adverteerders die rechtstreeks TV-campagnes inkopen bij Ster, Talpa Network, RTL en BrandDeli of ORN. Met TIP hebben gebruikers toegang tot de actuele data van hun ingekochte TV-schema’s, die bekeken, geprint of geëxporteerd kunnen worden. De nieuwe TIP applicatie is gebruiksvriendelijker, te gebruiken op elk online device en biedt meer mogelijkheden.

Na zeven jaar is TIP in een nieuw jasje gestoken en op een nieuw platform geplaatst. Vanaf dinsdag 17 december kan worden ingelogd op de nieuwe TIP applicatie. TIP bevat een aantal belangrijke functionaliteiten die het inkoopproces voor TV-campagnes makkelijker maakt. In een handomdraai heb je toegang tot al je ingekochte TV-campagnes bij Ster, RTL en BrandDeli, Talpa Network en ORN. Niet alleen spot campagnes kunnen opgevraagd worden, ook billboard campagnes maken onderdeel uit van TIP. Je kunt zelf bepalen hoe je de campagnes getoond wilt hebben. Ook de export- en printfunctie hebben een flinke upgrade gekregen en de inlogprocedure is vernieuwd. Voortaan kan vanaf alle locaties ingelogd worden.

Michel van der Voort, Directeur Screenforce, is verheugd met de nieuwe TIP applicatie: “We zien al enkele jaren een groeiende groep adverteerders die rechtstreeks inkopen bij de exploitanten. Ook zien we dat er media- en communicatiebureaus bijkomen, die niet gebruik maken van de bekende TV-planningsoftware. Juist deze twee groepen willen we bedienen met TIP. We beginnen nu met de mogelijkheid om je eigen TV-campagnes te bekijken. In het tweede kwartaal van 2020 komen we met een volgende module binnen TIP, waarmee je campagnes kunt aanvragen en commercials kunt aanleveren. Op deze manier maken we de inkoop van TV-campagnes laagdrempeliger.

Voor meer informatie over TIP of een verzoek tot het verkrijgen van een login kan aan Screenforce verstuurd worden via info@screenforce.nl.

Print Friendly, PDF & Email

Vergelijkbare artikelen

Meer events

Meer vacatures

Andere Release Notes

Manager Public Affairs Benelux

Discovery Networks is één van de toonaangevende concerns in de media-entertainmentindustrie. In Amsterdam werken we

B2B Marketing Manager Events

Het B2B Marketing team is onderdeel van het saleshuis Media Solutions en heeft als doel

Senior Creatief Strateeg

Ben jij die allround Senior Creatief Strateeg die voor ambitieuze adverteerders van Nederland wil werken?

6 -
7 december

The Future of TV Advertising Global

Op dinsdag 6 en woensdag 7 december keert The Future of TV Advertising Global –

15 december

Nationaal Reclamerechtcongres 2022 – donderdag 15 december

Een dag vol netwerkmogelijkheden, actuele onderwerpen en een boeiende mix aan sprekers: dat is het

12 januari

Koffiedik Kijken 2022

Op donderdag 12 januari komt de marketingcommunicatie-industrie samen in het Koninklijk instituut voor de Tropen

Release note 30/01/2020 – API

TIP is uitgebreid met een interface (API) waarmee adverteerders en bureaus hun TV-campagnes direct en