Nieuws

Event

Vacature

TIP Tool

28/02/19
SAVE THE DATE | Screenforce Day 2019

Na een succesvolle editie in 2018 vindt op dinsdagmiddag 8 oktober Screenforce Day 2019 plaats. Traditiegetrouw is Theater Amsterdam deze dag de locatie waar adverteerders, mediabureaus, reclamebureaus en broadcasters bijeenkomen. Op deze dag zullen verschillende nationale en internationale sprekers hun licht werpen op de belangrijkste ontwikkelingen in de marketing- en TV-industrie.

Eerste keynotes bekend
Binnenkort maken we meer bekend over het programma, waarin voor deze editie een prominentie plek is ingericht voor Ster, RTL/BrandDeli en Talpa. Met trots kunnen we nu al onze keynotes aan jullie voorstellen: Wiemer Snijders en Jamie West.

 

 

Wiemer Snijders
The Commercial Works

 

 

Jamie West
Sky Media

Wiemer Snijders is schrijver, spreker en partner bij The Commercial Works. Hij is de initiatiefnemer en editor van Eat Your Greens: een collectie van evidence based publicaties van thought leaders uit de internationale marketing- en reclamewereld, waaronder Bob Hoffman, Byron Sharp, Faris Yakob, Mark Ritson, Peter Field, Rory Sutherland en Tom Goodwin. Als partner bij The Commercial Works helpt hij zijn klanten bij het begrijpen en toepassen van op feiten en bewijs gebaseerde kennis, zodat zij de effectiviteit van hun marketinginspanningen kunnen vergroten.Jamie West heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van TV- en online commercials en productstrategie. Hij is Deputy Managing Director Sky Media UK en Group Director of Advanced Advertising Sky PLC. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het genereren van inkomsten uit innovatie advertentiemogelijkheden op TV, online en mobiele platforms voor adverteerders van Sky Media. Een belangrijke ontwikkeling was de creatie van AdSmart, Sky’s baanbrekende addressable advertising tool.

 

Save the date: dinsdagmiddag 8 oktober in Theater Amsterdam!
Zet de datum alvast in je agenda. Binnenkort wordt meer bekend over het programma en de inschrijving. Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Screenforce Day 2019? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn.

Screenforce Day 2018
Op dinsdag 9 oktober vond Screenforce Day 2018 plaats in Theater Amsterdam. Een geslaagde dag met 385 gaste. Host Beau van Erven Dorens ontving maar liefst zeven sprekers, waaronder de internationaal gerenommeerde Mark Ritson. Ook Tim Hussain (Ebiquity) en Mathias Berg (Bonnier Broadcasting Sweden) namen het woord en Sven Sauvé (RTL), Marco de Ruiter (Fox), Gerard Timmer (NOS) en Peter de Mönnink (Talpa Media Solutions) namen deel aan het debat.

Wil jij terugblikken op Screenforce Day 2018? Bekijk de presentaties en foto’s hier.

Print Friendly, PDF & Email

Vergelijkbare artikelen

Meer events

Meer vacatures

Andere Release Notes

Spotplanner/Traffic specialist

Commercial traffic & AVS vormt samen met Campaign Planning het Sales Operations team. En sámen

Campaign Manager/ TV planner

De Campaign Manager/ TV planner vormt met Commercial traffic & AVS het Sales Operations team.

Client Service Coördinator

Ben jij de administratieve topper die ervoor zorgt dat onze Client Leads kunnen schitteren in

21 september

Webinar Thinkbox: Earning attention: vision and sound in advertising

Thinkbox organiseert donderdagochtend 21 september een live event in Londen dat je ook online en

10 oktober

Webinar | Ster in 2024

Op dinsdag 10 oktober kijkt Ster graag samen met je vooruit naar het reclamejaar 2024.

16 maart

Foto’s TV Jaarrapport 2022

Donderdag 16 maart presenteerde Screenforce het TV Jaarrapport van 2022. Bekijk hier alle foto’s van

Release note 30/01/2020 – API

TIP is uitgebreid met een interface (API) waarmee adverteerders en bureaus hun TV-campagnes direct en