Nieuws

Event

Vacature

TIP Tool

01/07/22
Gevechten van Glory voortaan exclusief te zien op Videoland

GLORY, ‘s werelds grootste kickboksorganisatie, en on-demand streamingdienst Videoland hebben een meerjarige overeenkomst getekend waardoor het platform de exclusieve aanbieder van alle GLORY-evenementen in Nederland wordt.

Executive Vice-Chairman van GLORY: “We zijn verheugd om dit baanbrekende digitale distributiepartnerschap met Videoland te beginnen. Videoland is het beste streamingplatform in Nederland en is eigendom van dezelfde groep die eigenaar is van de televisieomroeporganisatie die GLORY’s eerste uitzendpartner in Nederland was. Het Videoland-team is zeer getalenteerd en ze begrijpen onze sport. Hun platform heeft een enorm bereik en maakt onze content toegankelijker voor iedereen in Nederland. Fans kunnen al het huidige GLORY-talent in actie zien, evenals de ontwikkelingen van de volgende generatie gevechtstalent exclusief op Videoland. We hebben de komende weken nog meer opwindende aankondigingen over deze samenwerking, dus houd het in de gaten.”

Ellen van den Berghe, Head of Content Videoland: “Met het toevoegen van GLORY aan Videoland willen we Nederlandse vechtsportfans een plek geven om de beste gevechten van nationale en internationale topsporters te bekijken. Dit is een belangrijke stap in ons streven om meer live sport en andere evenementen aan te bieden. We kijken uit naar geweldige wedstrijden van Badr Hari, Alistair Overeem, Rico Verhoeven, Jamal Ben Saddik, Gökhan Saki en alle andere GLORY-atleten. Naast de livegevechten breiden we ons aanbod in de toekomst uit met nog meer lokale content voor de Nederlandse vechtsportfans.

Print Friendly, PDF & Email

Vergelijkbare artikelen

Meer events

Meer vacatures

Andere Release Notes

Projectcoördinator

Heb je oog voor zowel hoofdlijnen als details? Ben je oplossingsgericht en ga je geen

PR Manager

Paramount Global (NASDAQ: PARA, PARAA) is a leading global media and entertainment company that creates

(Junior) Digital Campaign Manager

Talpa Media Solutions is de verkooporganisatie voor vier Nederlandse commerciële televisiezenders SBS6, Net5, Veronica, SBS9

6 september

Cross Media Café: Nieuwsvoorziening van de Toekomst

Op dinsdag 6 september organiseren we in samenwerking met Beeld & Geluid weer een gloednieuw

9 -
12 september

IBC 2022

Van 9-12 september 2022 is de International Broadcasting Convention, ’s werelds meest invloedrijke media, entertainment

15 september

Ster Focus

Tijdens Ster Focus blikken we op donderdag 15 september tijdens een online sessie van 12.00

Release note 30/01/2020 – API

TIP is uitgebreid met een interface (API) waarmee adverteerders en bureaus hun TV-campagnes direct en