Nieuws

Event

Vacature

TIP Tool

31/03/22
Paramount Network komt naar Nederland

Paramount Network wordt op dinsdag 24 mei 2022 in Nederland gelanceerd. De nieuwe tv zender neemt de plaats in van Spike, dat zich momenteel richt op reality, entertainment en live sports. De introductie van Paramount Network (onderdeel van Paramount Global – voorheen ViacomCBS Networks International) betekent een flinke uitbreiding van het aanbod op de zender met populaire, hoogstaande internationale producties.

The Godfather, Ordinary People, Forrest Gump – Paramount Pictures bouwde in meer dan honderd jaar een enorme filmerfenis op, met iconische personages en onvergetelijke verhalen die de harten van generaties filmfans over de hele wereld hebben veroverd. Deze rijke traditie inspireerde tot de oprichting van Paramount Network. De introductie van Paramount Network is het antwoord op de veranderende behoeften en voorkeuren van de kijkers. De nieuwe tv zender komt daar aan tegemoet door een programma aanbod dat het Hollywood-karakter benadrukt van een van de grootste filmstudio’s ter wereld.

De programmering van Paramount Network zal onder andere bestaan uit hitserie YellowStone met in de hoofdrol Kevin Costner, misdaadserie Elementary met Lucy Liu en Johnny Lee Miller, Emmy Award genomineerde serie Star Trek: Enterprise, tv-première van de animatiefilm Sonic the Hedgehog en nog veel meer.

Paramount Network zal 24/7 in heel Nederland te zien zijn in het basispakket van alle grote aanbieders zoals Ziggo op kanaal 16, KPN, Telfort, XS4ALL, KPN Digitenne combinatiekanaal Nickelodeon/Spike op kanaal 12 en Glashartmedia op kanaal 13, Caiway kanaal 18, T-Mobile Thuis kanaal 19 en Canal Digitaal kanaal 20.

Print Friendly, PDF & Email

Vergelijkbare artikelen

Meer events

Meer vacatures

Andere Release Notes

Manager Regulatory Compliance Discovery

Discovery is een begrip in de media-entertainmentindustrie. Vanuit onze Amsterdamse vestiging werken we met passie

Data Analist

Binnen het Data & Strategy team houden we ons onder andere bezig met het leveren

Commercial Traffic & AVS Specialist

Commercial traffic & AVS vormt samen met Campaign Planning het Sales Operations team. En sámen

16 maart

TV Jaarrapport 2022 | Screenforce

Donderdag 16 maart presenteert Screenforce het TV Jaarrapport van 2022. Met hoeveel procent is de

23 maart

TV Masters | Screenforce

Speciaal voor startende mediaprofessionals aan adverteerders- of bureaukant organiseert Screenforce voor de derde keer TV Masters.

25 april

The Future of Brands conferentie – 25 en 26 april

Vlak voor de feestdagen zijn de thema’s bekend gemaakt van de The Future of Brands

Release note 30/01/2020 – API

TIP is uitgebreid met een interface (API) waarmee adverteerders en bureaus hun TV-campagnes direct en