Nieuws

Event

Vacature

TIP Tool

19/09/19
RTL Z en De Ondernemer bundelen krachten

RTL Z en De Ondernemer bundelen vanaf dit najaar hun krachten met als aftrap de ‘Week van De Ondernemer’ en als hoogtepunt het MKB Ondernemerscongres. De samenwerking is onderdeel van de bredere alliantie tussen RTL en DPG Media, die vorig jaar is gestart. Het zakelijk domein was daarin een belangrijk speerpunt.

De ‘Week van De Ondernemer’ is gepland van 28 oktober tot en met 2 november. Zowel RTL Z als De Ondernemer zetten een week lang het ondernemerschap extra in de spotlight. Met video’s, artikelen in dagbladen, interviews en speciale programmering op RTL Z worden ondernemers in het zonnetje gezet. Én het hoogtepunt van deze week is de grote finale tijdens het MKB Ondernemerscongres op donderdag 31 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch.

Het MKB Ondernemerscongres, onderdeel van RTL Z, vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats en is het grootste MKB-event van Nederland waar kennis, inspiratie en netwerken voor MKB-ondernemers centraal staat. Ook worden er keynotes verzorgd door topondernemers als Peer Swinkels, Björn Kuipers en Ben Tiggelaar. Tijdens deze themaweek brengen we een ode aan ondernemers door op een positieve en inspirerende manier de mooiste ondernemersverhalen van Nederland op te tekenen en duizenden ondernemers op één plek samen te brengen.

Joris van Lierop, Uitgever RTL Nieuws: “Met deze samenwerking zetten we een nieuwe en logische stap in de strategie van RTL Z om de doelgroep ondernemers nog beter te bereiken en ze vooruit te brengen. We zien de afgelopen jaren al een groei in bereik en in bezoekers van het MKB Ondernemerscongres. Samen met De Ondernemer zetten wij een nog sterkere gezamenlijke propositie in de markt voor zowel zakelijke partners als deelnemers.”

Gerard van den Broek, creatief directeur De Ondernemer onderschrijft dit: “Onze missie is om zoveel mogelijk ondernemers te informeren en inspireren via alle kanalen die we tot onze beschikking hebben. Wij zijn tenslotte supporter van ondernemer(schap). Samen met RTL Z bereiken we nu nog meer ondernemers en bieden wij partners een nog breder pallet aan media. Wij zijn hard aan het bouwen aan ons B2B-platform en de samenwerking met RTL Z helpt dit proces te versnellen.”

 

Print Friendly, PDF & Email

Vergelijkbare artikelen

Meer events

Meer vacatures

Andere Release Notes

Projectcoördinator

Heb je oog voor zowel hoofdlijnen als details? Ben je oplossingsgericht en ga je geen

PR Manager

Paramount Global (NASDAQ: PARA, PARAA) is a leading global media and entertainment company that creates

(Junior) Digital Campaign Manager

Talpa Media Solutions is de verkooporganisatie voor vier Nederlandse commerciële televisiezenders SBS6, Net5, Veronica, SBS9

6 september

Cross Media Café: Nieuwsvoorziening van de Toekomst

Op dinsdag 6 september organiseren we in samenwerking met Beeld & Geluid weer een gloednieuw

9 -
12 september

IBC 2022

Van 9-12 september 2022 is de International Broadcasting Convention, ’s werelds meest invloedrijke media, entertainment

15 september

Ster Focus

Tijdens Ster Focus blikken we op donderdag 15 september tijdens een online sessie van 12.00

Release note 30/01/2020 – API

TIP is uitgebreid met een interface (API) waarmee adverteerders en bureaus hun TV-campagnes direct en